MOTTÓ:

"OLVASSA, AMIT ÍRTAM, AZ OLVASÁS ÖRÖMÉÉRT! BÁRMI EGYEBET TALÁL BENNE,
ARRÓL ÁRULKODIK, AMIT MAGÁVAL HOZOTT AZ OLVASÁSHOZ."
(ERNEST HEMINGWAY, IRODALMI NOBEL-DÍJAS AMERIKAI ÍRÓ)

"VONZ AZ ÍRÁS, A REJTÉLYESSÉGE, AZ, AHOGY A SZAVAK EGY OLDALON ÖSSZEKAPCSOLÓDNAK, HOGY KÉPET ALKOSSANAK, KIFEJEZZÉK A LÉNYEGET, VAGY CSAK OTT LEGYENEK ÉS MUZSIKÁLJANAK."
(NORA ROBERTS AMERIKAI ÍRÓNŐ)

2010. március 27., szombat

KREATÍV BLOGGER-DÍJAK










Szabályok:



1.) Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad (belinkelve a blogját)!
Nagyon köszönöm Any444-nek http://rejtelyesnyomozas.blogspot.com/ és Valerin Lanz-nek http://valerinlanz91.blogspot.com/.

2.) Tedd ki a logót a blogodra!
Ez megtörtént.

3.) Írj magadról 7 dolgot!

1) Két csodálatos gyermek édesanyja vagyok, kisfiam, Gábor egy hónap múlva lesz 9 éves, kislányom, Dóri a nyáron tölti be a 7. életévét. A gyerekeim az öröm kiapadhatatlan forrását jelentik.
2) Évek óta kísértett az írás gondolata, de eddig az asztalfióknak írtam. Rita07 pályázata volt az első alkalom, hogy mások számára is hozzáférhetővé tettem egy írásomat, és nagy örömmel töltött el, hogy ezen a pályázatom 2. lettem. Ez az eredmény – és a pozitív visszajelzések – indították el bennem azt az elhatározást, hogy blogot indítok.
3) Meglehetősen heves temperamentummal rendelkezem – ennek jó és rossz oldala egyaránt van. Meglehetősen jól fejlett – vagy talán túlságosan is – az igazságérzetem, nehezen viselem a méltánytalanságot, akár rólam, akár másról van szó, és sokszor még mindig előbb beszélek, és csak utána gondolkodom.
4) A hűséget mindennél többre értékelem. Tízen-huszonéves barátságaim igazolják, hogy hűséges és megbízható vagyok, és a végtelenségig lojális azokhoz, akik megérdemlik.
5) Nagyon szeretem az állatokat, különösen igaz ez a kutyákra és a macskákra. Sajnos jelenleg sem kutyusom, sem cicusom nincs.
6) Sok tekintetben maximalista vagyok, és önmagam legkeményebb kritikusa.
7) Gyermekeim, szeretteim és barátaim boldogulása mellett az egyik leghőbb vágyam, hogy kipróbálhassam: képes lennék-e megírni „életem fő művét”, az igazi nagyregényt. Talán egyszer még sikerülhet…

4.) Add tovább 7 blogírónak (ne felejtsd el linkelni a blogjukat)!

Rita07 - http://rachelhellonewyork.blogspot.com/
Freya - http://freya-floralia.blogspot.com/
Diana - http://vegtelenvalasztas.blogspot.com/
Valerin Lanz - http://valerinlanz91.blogspot.com/
*kiscsillag* - http://jegviragszigetek.blogspot.com/
Tanya Cullen - http://tanyacullenkicsiblogja.blogspot.com/
Alofun - http://fa-alofun.blogspot.com/


5.) Hagyj megjegyzést náluk, hogy tudjanak a díjazásról!
Folyamatban van!

Nincsenek megjegyzések: