MOTTÓ:

"OLVASSA, AMIT ÍRTAM, AZ OLVASÁS ÖRÖMÉÉRT! BÁRMI EGYEBET TALÁL BENNE,
ARRÓL ÁRULKODIK, AMIT MAGÁVAL HOZOTT AZ OLVASÁSHOZ."
(ERNEST HEMINGWAY, IRODALMI NOBEL-DÍJAS AMERIKAI ÍRÓ)

"VONZ AZ ÍRÁS, A REJTÉLYESSÉGE, AZ, AHOGY A SZAVAK EGY OLDALON ÖSSZEKAPCSOLÓDNAK, HOGY KÉPET ALKOSSANAK, KIFEJEZZÉK A LÉNYEGET, VAGY CSAK OTT LEGYENEK ÉS MUZSIKÁLJANAK."
(NORA ROBERTS AMERIKAI ÍRÓNŐ)

2011. június 5., vasárnap

Köszönöm, Meleron!

A szerelem New Yorkba érkezik-blogomon kedves üzenetet kaptam Melerontól. Azt írta, hogy szeretne egy kézzel fogható blogdíjjal megajándékozni, mert örömét leli abban, amit a blogjaimon talál. Már Artair McKnight is kapott Melerontól egy ilyen csodás díjat, és az Ő blogján keresztül jutottam el Meleronnak arra a blogjára, amelyben kézműves tárgyai láthatóak. Gyönyörű, egyedi, kézzel készített, mesebeli tárgyakról van szó, amelyek a legnagyobb csodát őrzik: a szeretetet, azt a szeretetet, amellyel Meleron készíti és adja tovább e tárgyakat. Nézzétek meg Ti is, milyen szépségeket rejt ez a kis "bolt":


 A kézműves blogon keresztül jutottam el Meleron másik blogjára, melyben azt a bölcsességet osztja meg velünk, amelyre Ő már rálelt. Egészen különös, különleges világlátást és világnézetet ismerhetünk meg, mikor jegyzeteit olvasgatjuk: 


Pénteken kézhez is kaptam Meleron ajándékát, melyet a következő szavak kíséretében küldött:
"...ma útnak indult a kis csekély meglepetés....legyen segítségedre AZ írásban és minden álmod segítse Valóra váltani......ezzel indult útjára.....:-):"

Nagyon szépen köszönöm tehát, kedves Meleron, hogy gondoltál rám, és szívből remélem, hogy blogjaimon továbbra is találsz majd olyan olvasnivalót, amely elszórakoztat, talán elgondolkodtat, amivel én is adhatok neked valamit!

Meleron ajándéka:

3 megjegyzés:

b.m.grapes írta...

Nagyon szép ajándék. Megérdemled. Gratula:)))
A Szerelem... egy részletével nem indulsz az Ulpiusnál? Próbáld meg! Veszíteni nem lehet:)

Artair McKnight írta...

Gratulálok, te is kaptál egy ilyen nagyszerű ajándékot! Meleron nagyon kedves, és nagyon értékes gondolatai (és tárgyai) vannak. :-) Plusz állatira örülök, hogy az én blogomon keresztül jutottál el hozzá! :-D Olyan büszkeségféle dolog ez... :-P

Diara írta...

Gratulálok, Katarina, valóban megérdemled. :-D És tényleg nagyon szép ez a könyvjelző, igazán különleges.