MOTTÓ:

"OLVASSA, AMIT ÍRTAM, AZ OLVASÁS ÖRÖMÉÉRT! BÁRMI EGYEBET TALÁL BENNE,
ARRÓL ÁRULKODIK, AMIT MAGÁVAL HOZOTT AZ OLVASÁSHOZ."
(ERNEST HEMINGWAY, IRODALMI NOBEL-DÍJAS AMERIKAI ÍRÓ)

"VONZ AZ ÍRÁS, A REJTÉLYESSÉGE, AZ, AHOGY A SZAVAK EGY OLDALON ÖSSZEKAPCSOLÓDNAK, HOGY KÉPET ALKOSSANAK, KIFEJEZZÉK A LÉNYEGET, VAGY CSAK OTT LEGYENEK ÉS MUZSIKÁLJANAK."
(NORA ROBERTS AMERIKAI ÍRÓNŐ)

2010. június 16., szerda

Útmutató egy bűbájos történethez...

Kedves Olvasóim!


Tudom, hogy ezen a helyen most a Bűnös, vagy áldozat? folytatását várjátok, olvasnátok, és ígérem, június 19-én, szombaton felteszem a folytatást, de most a figyelmetekbe szeretnék ajánlani egy olyan írót, akinek a története sok örömet okozott számomra, nagy élvezettel olvasom minden sorát, és szeretnék neki egy kicsit segíteni abban, hogy mások is felfedezzék maguknak.


Ha szeretitek a Bűbájos boszorkákat - bevallom, nekem az egyik kedvenc sorozatom volt, és most is örömmel nézem az ismétléseket -, akkor látogassatok el A.J. Cryson blogjára, ahol egy igazán élvezetes, olvasmányos, fordulatos, remekül megírt, egyszóval bűbájos történetet találtok!


http://bubajosujelet.blogspot.com/


Remélem, hogy A.J.-nek napról napra több olvasója lesz, és persze azt is remélem, hogy ez a remekül megírt történet sokaknak okoz majd kellemes perceket!


Szivélyes üdvözlettel:
Katarina

2 megjegyzés:

A. J. Cryson írta...

Kedves Katarina, nagyon szépen köszönöm az ajánlást és a kedves szavakat! Egyik napról a másikra ér meglepetés! :) (Ugyanis jelentem, tegnap kézhez kaptam az érettségi bizonyítványom, jobb eredménnyel, mint vártam! :))
Izgatottan várom a következő fejezetet: A.J.

Freya írta...

Teljesen egyetértek Katarinával, A.J.-t egyszerűen muszáj olvasni!! :)